Un cabinet stomatologic va ofera un zambet minunat

Dentique reprezinta solutia optima in cazul in care sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic ce poate oferi mereu servicii de o calitate superioara. Prin colaborarea cu acest cabinet stomatologic veti avea ocazia de a beneficia mereu de servicii optime ce va vor ajuta sa va recapatati increderea in dumneavoastra. Spunem acest lucru deoarece veti avea parte de un zambet minunat, iar calitatea vietii va fi foarte mult imbunatatita. Pretul serviciilor oferite de un cabinet stomatologic, reprezinta de asemenea o chestiune importanta in ceea ce priveste selectia acestuia. In aceste conditii, este indicat sa aflati detalii complete in acest sens, inainte de a lua in calcul o colaborare de acest tip. Puteti afla detalii complete despre pret in cazul in care veti comunica cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Inainte de aplicatea unui implant dentar se face un set de radiografii speciale pentru a vedea detalii complete. In acest sens, medicul specialist va lua deciziile potrivite in functie de cazul dumneavoastra. Astfel, este indicat sa optati pentru implantul dentar in cazul in care veti dori sa va bucurati din nou de o dantura ce nu va lasa de dorit din punct de vedere estetic si a functionabilitatii.

Colaborarea cu un cabinet stomatologic

Implantul dentar este o tehnica dentara moderna care va reda zambetul si sanatatea. Un zambet frumos inseamna satisfactie si incredere in orice cadru social.Fobia de dentist nu trebuie sa impiedice alegerea solutiei optime pentru refacerea danturii! Anestezia inlatura orice durere sau jena, pacientul poate coopera cu medicul, in timpul interventiei chirurgicale, iar starea postoperatorie este similara celei de dupa extractia dentara. Un plan de tratament corect, in cazul protezarii edentatiilor totale(lipsa tuturor dintilor) sau a breselor edentate(cativa dinti lipsa), trebuie sa ia in considerare, in primul rand, posibilitatea implanturilor dentare datorita prognosticului superior al reabilitarii orale fata de metodele terapeutice considerate clasice.

Dupa ce implantul este inserat in os, iar pacientul nu simte nimic in plus in afara firelor de sutura. Un disconfort moderat poate aparea dupa aproximativ 3 ore, atunci cand anestezia inceteaza sa-si mai faca efectul. Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, poate un timp mai indelungat, daca este plasat un numar mai mare de implanturi. Dupa introducerea unui implant dentar, osul isi continua procesul de resorbtie acolo unde lipseste radacina si este mentinut in jurul tesutului pentru totdeauna. Daca exista suficient os disponibil, pacientul nu va avea dureri. Intreaga procedura poate fi efectuata folosind doar anestezie locala. Aceasta operatie dureaza in general in jur de o ora. Dupa aproximativ o saptamana se scot firele pentru ca surubul sa fie inserat cat mai bine in os si sa fie acoperit de gingie.

 mai mult ,  Dentique  , chirurgie dentara Iasi

Beneficiile oferite de un implant dentar Iasi

Cel mai mare risc este ca acesta sa nu se integreze in osul maxilar. In acest caz, medicul stomatolog va elimina surubul si va lasa osul sa se vindece. Dupa o perioada de timp va introduce un nou implant dentar. Sunt foarte rare cazurile in care apar efecte adverse. Acest tratament se bucura in prezent de un succes foarte mare, iar pacientii sunt multumiti de rezultatele obtinute. In cazul in care raman resturi alimentare in zona operatiei, acestea trebuie sa fie eliminate printr-un periaj corect. Exact cum procedam si cu dintii nostri reali.

Optati pentru serviciile oferite de Dentique

Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii. Persoanele care pana atunci erau jenate si ingrijorate din cauza problemelor sunt intotdeauna coplesite de ceea ce noua lor dantura poate sa faca pentru increderea in sine. Implantul dentar este un inlocuitor artificial fabricat din titan (un metal foarte bine tolerat de masa osoasa), pentru radacina dintelui. Acest surub este ancorat in interiorul osului maxilar/mandibular si are rolul de a sustine unul sau mai multi dinti artificiali. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul zaharat necontrolat, anumite afectiuni ale sangelui, osteoporoza etc.).De aceea, in general inaintea de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de radiografii speciale si analize de sange.

Un zambet perfect cu un chirurgie stomatologica Iasi

Tratamentul cu implant dentar presupune un examen clinic amanuntit, atat local cat si general, investigatii atente, fie sub forma analizelor de sange, fie sub forma investigatiilor radiologice, cea mai valoroasa fiind tomografia dentara. Exista mai multe tipuri de lucrari care se pot realize pe implanturile dentare: lucrari mobilizabile, pe care pacientul le indeparteaza la domiciliu in vederea igienizarii si lucrari fixe, cimentate sau insurubate la implant, detasabile pentru control si igienizare doar de catre medic. Rezultatul se obtine rapid, find unul precis, estetic, biocompatibil si functional. Coroana dentara se ancoreaza la implant fie prin cimentare cu cimenturi speciale fie prin insurubare, cea din urma fiind o varianta mult mai eficienta si confortabila in cazul controalelor regulate.

Dintii dumneavoastra sanatosi nu sunt afectati sub nici o forma, acesta fiind in beneficiul sanatatii dumneavoastra orale. Confortabil. implanturile dentare va permit sa zambiti, sa vorbiti si sa mancati confortabil, cu incredere. Coroanele sustinute de implanturi sunt ancorate fix si transmit presiunile din timpul masticatiei fiziologic in os, asemenea unui dinte natural, impiedicand totodata resorbtia osoasa. Estetic. lucrarile dentare pe implanturi pot fi unidentare (cand inlocuim un singur dinte), partiale (cand inlocuim un grup de dinti) si totale (cand inlocuim toti dintii). Indiferent de tipul de inlocuire, lucrarile dentare pe implanturi par naturale, dandu-i pacientului increderea sa zambeasca fara inhibitii si sa manance ce isi doreste.

In ziua procedurii, se administreaza un anestezic local in zona de tratament inainte de a incepe operatia pentru inserarea implantului. Pacientii care doresc un confort suplimentar si calm in timpul procedurii pot opta pentru analgo-sedarea superficiala anestezica. In cele din urma, gingia este suturata (cusuta) si urmeaza o perioada de vindecare, in care implantul de titan se sudeaza natural de os, creand o baza sigura si puternica pentru dintele inlocuitor. Dezavantajul metodei clasice este reprezentat de timpul necesar din prima zi de tratament pana in clipa in care se aplica coroana de ceramica. Uneori trebuie asteptat chiar si 6 luni, asta, in conditiile vietii trepidante pe care o traim. In acest interval in care pacientul poarta o proteza provizorie pot sa apara o serie probleme de ordin general care pot amana tratamentul, sa il treaca pe plan secundar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Un cabinet stomatologic va ofera un zambet minunat”

Leave a Reply

Gravatar